The Unity - Balul Bobocilor Ghibiști 2020-2022

The Unity - Balul Bobocilor Ghibiști 2020-2022

Atracția dintre contrariile lumii a fost dovedită pe scena ediției 2020-2022 a Balului Bobocilor Colegiului Național “Onisifor Ghibu” Oradea. Spectacolul de talente s-a finalizat cu un concert de exceptie marca Mario Fresh.

Balul Bobocilor I. Vulcan

Balul Bobocilor I. Vulcan "Where have you been"

In data de 02.06. 2022 a avut loc Where have you been -  Balul Bobocilor I. Vulcan 2022. O super atmosfera alaturi de bobocii care si-au aratat talentele pe scena. Balul s-a incheiat cu un After Party.

Balul Bobocilor Gojdu  “Like a STAR”

Balul Bobocilor Gojdu “Like a STAR”

In data de 31.05. 2022 a avut loc Like a STAR- Balul Bobocilor Gojdu. Cei prezenti au putut lua parte la o atmosfera magica alaturi de bobocii care si-au aratat talentele pe scena. Balul s-a incheiat cu un concert de exceptie marca Vama.

Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și State

Stand-up comedy cu Bucălae, Tănase și State

Comedia a fost la tine în oraș cu un trio de excepție: Ioana State, George Tănase și Radu Bucălae alaturi de care am petrcut o seară de neuitat, plina de rasete si voie buna.

Stand-up Comedy la Era Park

Stand-up Comedy la Era Park

Dan Badea impreuna cu Bogdan Malaele au fost la Oradea cu un show excepțional de stand-up comedy de vara. Spectacolul a avut loc in incinta Era Park.

''Primavara iubirii''- Spectacol folcloric de 8 Martie

''Primavara iubirii''- Spectacol folcloric de 8 Martie

Bihorenii au sarbatorit Ziua Femeii cu muzică şi dansuri populare. Ansamblul Folcloric "Nuntaşii Bihorului" şi Şcoala de Arte "Francis Hubic" au programat un regal folcloric, "Primăvara Iubirii", care a avut loc pe 8 martie, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Magia muzicii de Dragobete

Magia muzicii de Dragobete

Luna iubirii aduce multe suprize la ERA Park Oradea, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Cele mai frumoase cântece de dragoste au rasunat sub cupola centrului comercial duminică, 23 februarie, începând cu ora 17, într-un concert tematic intitulat „Magia muzicii de Dragobete”.

ALL STARS - Balul Bobocilor GOJDU

ALL STARS - Balul Bobocilor GOJDU

In data de 31.01. 2020 a avut loc All Stars- Balul Bobocilor Gojdu. Cei prezenti au putut lua parte la o atmosfera magica alaturi de bobocii care si-au aratat talentele pe scena. Balul s-a incheiat cu un concert de exceptie marca PUYA. 

Artists behind the wall- Balul Bobocilor C.N. ''Iosif Vulcan'' Oradea

Artists behind the wall- Balul Bobocilor C.N. ''Iosif Vulcan'' Oradea

Bobocii noștri au pus în scenă povești inedite, folosindu-se de melodiile celor mai cunoscuți și îndrăgiți artiști. In data de 23 Ianuarie, la Coloseum bobocii C.N. ''Iosif Vulcan'' au dezvaluit întâmplări pline de unicitate și suspans prin intermediul muzici si dansului.

Vivere Stars Music Awards

Vivere Stars Music Awards

Premiile obtinute vorbesc despre munca, talent, ambitie, perseverenta, unitate si multa iubire. 

Oradea Singing Stars

Oradea Singing Stars

Evenimentul își propune promovarea și stimularea creativității, a spiritului de competiție, descoperirea talentelor interpretative, a valorilor muzicale ale copiilor.

Spectacol Aniversar ''Maria Haiduc''

Spectacol Aniversar ''Maria Haiduc''

Ansamblul Folcloric „Nuntașii Bihorului” și Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor, a Primăriei Municipiului Oradea și a Orchestrei „Rapsodia Bihoreană”, au organizat un eveniment de suflet dedicat aniversării a 80 de ani viață a celei mai iubite și îndrăgite ambasadoare a folclorului bihorean: MARIA HAIDUC!

Medea's Boys

Medea's Boys

Cu: Eduard Trifa, Alexandru Ion, Alex Mirea, Vlad Ionuț Popescu, Alex Chindriș și Florin Aioane

Dramaturgia: Ionuț Sociu + fragmente din „Medeea” de Euripide
Regia: Andrei Măjeri
Scenografia: Irina Chirilă / Mihai Păun
Coregrafia: Attila Bordás
Sound Design: Adrian Piciorea
Asistenți regie: Teodora Petre, Victor Tunsu

Sunet: Andrei Mihai
Lumini: Marius Nițu
Regie tehnică: Mihai Acsente
Foto: Barna Nemethi
Design afiș: Dragoș Botcau