Balul Balurilor 2018 | Spectacolul de Talente

Balul Balurilor 2018 | Spectacolul de Talente

Fotografii realizate in data de 16 Martie, 2018

FAD (Noduri și plăci)

FAD (Noduri și plăci)

Fotografii realizate in data de 11 Martie, 2018

Când o simplă alegere poate schimba întregul parcurs al vieții tale, ce alegi? Să știi, sau nu, dacă ai gena bolii Alzheimer familială? Îi spui, sau nu, viitorului partener?

Vivacitatea familiei Verei se estompează când ea decide să le dezvăluie soțului și copiilor că are deja primele simptome ale acestei boli, însă doar pentru un moment. Trăsătura de familie care-i caracterizează pe toți, surclasând astfel gena F.A.D. (Familial Alzheimer`s Disease), este capacitatea de a evita în mod conștient să ia ceva prea în serios, chiar și în cele mai nepotrivite momente. Ironia dă naștere unei lejerități pe care o întâlnim doar la oamenii extrem de inteligenți, cum e cazul membrilor acestei familii. Astfel, printre jocuri de Scrabble, pierderi de memorie și persiflări, viața lor continuă să fie plină de activitate.

Trăirile antinomice ale personajelor sunt exprimate prin muzică și coregrafie, iar varietatea situațiilor neașteptate dobândește o tonalitate pozitivă și motivațională.

Distribuţie:

Vera – Ioana Dragoș Gajdo
Vera tânără – Georgia Căprărin
Nic – Richard Balint
Nic tânăr – Eugen Neag
Barbara – Corina Cernea
Eva – Gabriela Codrea
Lila – Calița Nantu
Dani – Yannick Becker
Gwen – Carina Bunea

Regia artistică: Horia Suru
Traducerea: Ionuț Grama

Scenografia: Cristian Marin
Coregrafia: Arcadie Rusu
Muzica originală: Petre Ancuța
Light design: Cristian Niculescu

Spectacolul de teatru

Spectacolul de teatru "Variațiuni enigmatice"

Fotografii realizate in data de 9 Martie, 2018

Variaţiuni Enigmatice este o intrigă psihologică, o întâlnire conflictuală de un înalt nivel sentimental şi filosofic dintre doi bărbaţi inteligenți, dar și orgolioși.

Scriitorul Abel Znorko (Sebastian Lupu), laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, trăieşte, într-un univers solitar al cărţilor şi amintirilor, izolându-se în Rösvannöy, o insulă din Marea Norvegiei. Vizita neașteptată a jurnalistului Erick Larsen (Petre Ghimbăşan), care-i solicită interviul… promis, transformă rapid oaza de liniște a scriitorului într-o partidă tensionată de șah verbal. Întrevederea capătă nuanțele unui joc sinuos şi labirintic al adevărului, ritmat de o cascadă de revelaţii care sunt dezvăluite când de unul, când de celălalt, într-un suspans distilat cu mare rafinament.

Distribuția:
Abel Znorko – Sebastian Lupu
Erik Larsen – Petre Ghimbășan

Regia artistică: Elvira Rîmbu
Scenografia: Oana Cernea
Traducere: Nicolae Weisz

Cântecele neamului

Cântecele neamului

Poze realizate in data de 28 Februarie, 2018.

Organizat de Uniunea Vatra Românească – Filiala Bihor, în colaborare cu Consiliul Județean Bihor, Teatrul Regina Maria și Ansamblul artistic profesionist „Crișana” din Oradea, concertul va prilejui întâlnirea iubitorilor de folclor cu cântece care au însoțit istoria neamului românesc.

Magic cu Eduard & Bianca

Magic cu Eduard & Bianca

Poze realizate in data de 22 Februarie, 2018

#MAGIC este un spectacol interactiv, original și unic, un spectacol prin care vrem să vă schimbăm complet percepția asupra magiei din secolul XXI!

Mini Fest | Mic sau Mare?

Mini Fest | Mic sau Mare?

Poze realizate in data de 28 Ianuarie, 2018.

Mic sau Mare? - spectacol Trupa Arcadia, 0-3 ani