Era Shopping Park Oradea face parte din portofoliul fondului britanic de investiții Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală și de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp. Cu o suprafață totală de închiriat de 64.000 mp, Era Shopping Park Oradea este cel mai mare retail park din oraș, reunind retaileri de renume precum Carrefour, Bricostore, Altex, Flanco, Fox, Pada Murre etc.

ERA Shopping Park Oradea include cea mai mare zonă dedicată decorațiunilor și produselor de mobilier din Nord-Vestul țării, ERA Home Center, care, pe o suprafaţă de 15.000 mp, găzduiește unii dintre cei mai mari retaileri prezenți pe piața din România, precum Mobexpert, Elvila, Lem’s sau Naturlich.

Era Shopping Park Oradea este situat la intersecția dintre inelul de centură al orașului cu una dintre cele mai importante căi de acces în municipiu și dispune de 2.000 de locuri de parcare. Alături de Era Park Oradea, portofoliul Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) din România include Era Shopping Park Iași și  Shopping City Suceava.