Spumă Party la Hotel Lotus Therm

Spumă Party la Hotel Lotus Therm

La Hotel Lotus Therm s-a dat drumul la Spumă Party, unde cei interesați au putut să danseze, să se bucure de băuturi răcoritoare și să uite de căldura moleșitoare, distrându-se și imortalizând momente de neuitat!

Fotografii realizate în data de 18 August 2018 

UAMT Golf Cup 2nd Edition powered by BMW Grup West Premium

UAMT Golf Cup 2nd Edition powered by BMW Grup West Premium

"UAMT Oradea este o societate cu capital integral privat având o experiență de peste 50 ani în domeniul fabricării de componente auto. Datorită investitiilor substanțiale în mașini și utilaje de înaltă tehnologie, societatea a reușit șa se impună pe piață prin calitate și înaltă productivitate. Amplasarea în apropierea graniței de vest a României, îi avantajeaza prin apropierea de clienții și de furnizorii din Europa." 

În 11 August s-a dat startul celei de a doua ediții a cupei de golf, unde participanții au avut oportunitatea de a câștigă premii numeroase.

Curs de Gatit Pentru Copii | Lotus Center

Curs de Gatit Pentru Copii | Lotus Center

Gătitul nu este doar pentru părinți, el este și pentru copii! Lotus Center împreună cu Chef Tiberius au adus zâmbete pe fețele celor mici, punându-le la dispoziție o metodă creativă și interactivă.

Fotografiile au fost realizate în data de 10 August 2018.

Centenarul Filmului Românesc

Centenarul Filmului Românesc

Programul celor 100 de filme din Centenarul Filmului Românesc include Oradea, cu trei filme românești, în trei seri, pe care le includem în Oradea Summer Film.

Proiect susținut de Asociația de promovare a turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) și Primăria Oradea.

 „Reconstituirea” este un film artistic alb-negru românesc, o dramă regizată de Lucian Pintilie în 1968, după nuvela omonimă a lui Horia Pătrașcu, operă care pornește de la un fapt real petrecut în anii ‘50 pe malul Timișului.

„Pelicula a fost aleasă drept cel mai bun film românesc din toate timpurile” - Asociația Criticilor Români de Film.

La scurt timp de la lansare, filmul a fost interzis de regimul comunist român după ce a rulat puțin timp prin cinematografele de periferie și s-a dovedit un succes. A fost relansat abia în 1990.

Invitată specială: Ileana Popovici

Spumă Party la Ștrand Apollo-Felix

Spumă Party la Ștrand Apollo-Felix

La Ștrandul Apollo-Felix s-a dat drumul la Spumă Party, unde cei interesați au putut să danseze, să se bucure de băuturi răcoritoare și să uite de căldura moleșitoare, distrându-se și imortalizând momente de neuitat!

Fotografii realizate în data de 05 August 2018 

Spumă Party la Hotel International

Spumă Party la Hotel International

La Hotel International s-a dat drumul la Spumă Party, unde cei interesați au putut să danseze, să se bucure de băuturi răcoritoare și să uite de căldura moleșitoare, distrându-se și imortalizând momente de neuitat!

Fotografii realizate în data de 04 August 2018