Citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare de mai jos!

Accesând site-ul www.oradealife.ro vă declarați de acord cu termenii și condițiile de utilizare prezentate. În cazul în care nu sunteți de acord vă rugăm nu utilizați www.oradealife.ro.

Prevederi generale

www.oradealife.ro își rezervă dreptul de a modifica, suprima sau înlocui în orice moment porțiuni ale acestui site, și de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile de Utilizare fără avertizare prealabilă. Orice modificare intră în vigoare în clipa afișării sale pe acest site web. Protecția proprietății intelectuale Conținutul și designul Siteului (precum și orice alt material având legătura cu Siteul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conținut Site"), aparțin Siteului.

Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea Siteului. Suspendarea accesului Siteul poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la Conținutul Siteului sau la o parte a acestui conținut. Sunt interzise următoarele practici: publicarea comentariilor cu conținut xenofob, defăimător, obscen, amenințător, pornografic, matrimoniale, videochat, masaj erotic sau altele de acest gen.