Concert José Carreras

Concert José Carreras

Renumitul tenor spaniol José Carreras,a concertat în premieră la Oradea luni seară, având-o ca invitată pe tânăra soprană de origine română Laura Bretan, afirmă că îi place calitatea publicului din România.

Carreras a dobândit o largă faimă și recunoaștere internațională făcând parte din trioul "The three tenors", alături de tenorii Placido Domingo și Luciano Pavarotti într-o serie de concerte foarte populare în perioada 1990-2003.

European Music Open 2021- Jan Garbarek

European Music Open 2021- Jan Garbarek

Jan Garbarek, artistul nominalizat pentru Premiile Grammy, considerat cel mai important saxofonist al momentului, a acceptat, alături de Trilok Gurtu – percuție, Rainer Brüninghaus – pian și Yuri Daniel – bass, invitația organizatorilor celei de-a cincea ediții a Festivalului European Music Open. Magia muzicii lui Garbarek transcede genurile, creația sa fiind o combinație eclectică inspirată de natura și folclorul nordic.

Give peace a chance- 2021

Give peace a chance- 2021

Singurul concert rock comemorativ din lume atât de longeviv, „Give peace a chance”, a ajuns în 2021 la ediţia 27. Anul acesta se împlinesc 76 de ani de când în 6 august 1945 bomba atomică cunoscută sub numele de „Little boy” a fost aruncată deasupra orașului Hiroshima.

Ceaikovski Unlimited- Concert Simfonic

Ceaikovski Unlimited- Concert Simfonic

INEDIT PE SCENA ORĂDEANĂ!


Noul CONCERT-GRAND 280VC - Vienna Concert - ia prin surprindere publicul și artiștii. Echipa noastră de ingineri a stabilit o simbioză a legendarei abordări tradiționale a Bösendorfer față de fabricarea pianelor și a celei mai recente și sofisticate tehnologii științifice de modelare și măsurare.
Acest Concert Grand a fost reimaginat de la zero, totuși, rămânând fidel filozofiei noastre solide, avansând în continuare principiul cazului de rezonanță. Pianiști renumiți - maeștri de încredere în iscusința artei sonore - au fost implicați în perfecționarea articulației acustice a 280VC-ului nostru.

Concert Paula Seling-

Concert Paula Seling- "Pansament pentru Suflet"

Paltforma Transylvanian Debates a organizat Edititia cu nr .6 a Concertului extraordinar “Pansament pentru suflet” sustinut de catre marele artist Paula Seling impreuna cu Reformers Band, Strings Quartet si solistul local Sergiu Nica.

Concertul s-a desfasuratl intr-o atmosfera incarcata de istorie, calitate si basm in Gradina Palatului Episcopal al Bisericii Romano-Catolice din Oradea intrarea din Strada Sirul Canonicilor!
De asemenea evenimentul a sustinut eforturile pentru viata micutului… dar totusi ‘marele” NOEL!

Give Peace a Chance- 2020

Give Peace a Chance- 2020

 Fundația Rock Filarmonica Oradea, Episcopia Romano-Catolică Oradea și Muzeul Țării Crișurilor Oradeavăau organizat joi, 6 august 2020, ora 18:30 în Amfiteatrul Episcopiei Romano Catolice (fostul muzeu, in parc) - Palatul Baroc la cea de-a 26-a ediție a singurul concert rock comemorativ din lume: Give Peace a Chance, pentru a comemora victimele de la Hiroshima și Nagasaki, la 75 de ani de la atentatul atomic.

 Artiștii evenimentului au fost: 

Liliana Budău-Ioniță, Mihaela Simai, Emil Sauciuc, Marian Filip, Raul Silaghi, Dan ”Bebe” Beșe, Sergiu Nica, Anastasia & Lăcrămioara Deac, Traian Cosma & Monica Cojocaru, Ambra & Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Alexandrina, Iuliana & Florian Chelu Madeva.

Concert Directia 5- Povestea Noastra

Concert Directia 5- Povestea Noastra

Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 7-a

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 7-a

In ultima zi din Orasul Faptelor Bune, in ciuda ploii, in Piata Unirii din Oradea o multime de oameni au luat parte la concertele live oferite de Radio ZU.

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 6-a

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 6-a

Lino, Mira, Alex Velea si Delia au fost artistii care au urcat un cea de a sasea seara pe scena din Orasul Faptelor Bune.

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 5-a

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 5-a

Si in cea de a cincea zi, o multime de oradeni s-au adunat in Piata Unirii pentru a lua parte la concertele live oferite de Orasul Faptelor Bune.

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 4-a

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 4-a

O multime de oradeni s-au adunat si in cea de a patra zi a Orasului Faptelor Bune in Piata Unirii pentru a dona si asculta concertele live.

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 3-a

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 3-a

Mii de oradeni s-au adunat in Piata Unirii pentru a lua parte la concertele live oferite de Orasul Faptelor Bune. Pe scena au urcat Mark Stam, Dj Project, Alina Eremia, Antonia si Carla's Dreams.

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 2-a

Orasul Faptelor Bune 2019- ziua a 2-a

ZUper maratonul faptelor bune va fi completat, așa cum s-a întâmplat în fiecare an, de ZUper concertele artiștilor care au răspuns și anul acesta prezent. În fiecare seară, scena amplasată în mijlocul Târgului de Crăciun din centrul orașului Oradea, lângă casa Orașul Faptelor Bune, va fi locul în care cei mai cool artiști ai momentului vor susține concerte de nota... ZU.

Targ de Craciun Oradea 2019- Concert Stefan Hrusca

Targ de Craciun Oradea 2019- Concert Stefan Hrusca

Concertul din cadrul Targului de Craciun al artistului Stefan Hrusca a umplut, asa cum era de asteptat Piata Unirii de spectatori.

Concert Traind prin inimi tinere

Concert Traind prin inimi tinere

Concert prezentare de disc Ady Endre "A csodak esztendeje"
Muzica: Orban Miklos
Muzicieni Orban Miklos - voce,chitara, Vlad Spatar - chitara bas, Cristian Moldoveanu - keyboard, Calin Pop - chitara , Alina Orban - pian
Proza scrisa Szucs Laszlo
Participa actorul Sebestyen Hunor
Sunet: Simo Zsolt
Grafica Ujvarossy Laszlo
Montaj video Krisfalusi Noemi
Evenimentul se realizeaza cu ajutorul Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte a Consiliului Judetean Bihor si a Directiei Social Comunitare Bihor