Autobara & Co

Autobara & Co

Cu o traditie de peste 30 de ani pe piata auto bihoreana, SC AUTO BARA & CO SRL a crescut si s-a dezvoltat in ritmul impus de cresterea pietei auto din Romania. La inceputul anilor 1980 societatea asigura vanzarea si service-ul pentru marca autohtona Dacia. Atunci se numea Octalex, insa odata cu evolutia societatii si a pietei auto s-a luat decizia schimbarii denumirii companiei, schimbare care s-a dovedit benefica si care a dus la o mai buna vizualizare si recunoastere a marcii care a consacrat-o pe piata auto locala. 
In urma preluarii in 1999 a marcii autohtone Dacia de catre grupul francez Renault, Auto Bara & Co a urmat trendul ascendent impus de grupul Renault. A devenit dealer autorizat pentru cele trei marci reprezentate in Romania de grupul francez: Dacia, Renault, Nissan.
Odata cu aceasta noua provocare dar si cu cerintele exigente ale consumatorilor si ale grupului Renault, AUTO BARA & CO si-a diversificat serviciile pe care le pune la dispozitia clientilor.In momentul de fata, AUTO BARA & CO detine linie ITP autorizata, service autorizat Dacia, Renault, Nissan la standardele impuse de uzina Dacia, tinichigerie si vopsitorie dar si parc auto propriu pentru activitatea de rent-a-car.
Cel mai important capital al companiei il constituie angajatii societatii, care nu sunt deloc putini: 135 de oameni sunt implicati in procesul de vanzare, servicii post-vanzare, service, vopsitorie, tinichigerie.
Intreg personalul care intra in contact direct cu clientii este supus periodic la instructaje si calificari la Academia Automobilului din Bucuresti pe diferite teme in functie de natura postului pe care il ocupa in companie.
Prin aceste calificari periodice se asigura innoirea bagajului de cunostinte in conformitate cu produsele si serviciile pe care grupul Renault - Dacia le ofera in Romania si implicit pe produsele si serviciile pe care AUTO BARA & CO le ofera clientilor locali.
Capacitatea service-ului este si ea pe masura renumelui. Luna de luna peste 1000 de autovehicule intra in service, iar cei peste 100 de angajati calificati in procesul service asigura buna desfasurare a procesului de reparatie.
Personalul TESA este si el pe masura anvergurii activitatii companiei.
20 de angajati cu studii superioare asigura buna si in deplina legalitate a activitatii companiei AUTO BARA & CO.
SC AUTO BARA & CO SRL este certificat cu certificatele de calitate ISO 9001, ISO 14001, SRAC - OHSAS 18001 privind intretinerea si reparatia auto, transport si vanzari auto inca din 2006, certificate care garanteaza calitatea lucrarilor efectuate in service-ul autorizat AUTO BARA & CO.

BMW Grup West Premium

BMW Grup West Premium

GRUP WEST PREMIUM este dealer oficial şi reparator autorizat pentru mărcile BMW si MINI. 
Profesionalismul echipei şi calitatea serviciilor oferite clienţilor ne-au câştigat de-a lungul anilor o reputaţie de excepţie în piaţă. Continuăm să cerem mult de la noi înşine. Investim în oameni şi în certificarea sistemului de calitate. Ne dezvoltăm agresiv, dar nu fără acoperire. Totul pentru satisfacţia clienţilor şi partenerilor noştri!

Centru Fitness Ars Nova

Centru Fitness Ars Nova

Antrenamente de grup

Rezultate deosebite puteţi obţine participând la antrenamentele de grup, sub îndrumarea unui instructor. Centrul de Fitness ARS NOVA a înlocuit aerobicul tradiţional cu antrenamente de fitness de grup precum zumba, kangoo jumps, power pomps, fitball, master stretching, step, beat it, pilates adaptate celor mai diferite nevoi.

Programele sunt destinate tuturor vârstelor: tineri sau adulţi, indiferent de nivelul de cunoştinţe: începători sau avansaţi. Avantajele sunt multiple: sunt motivante, maximizează rezultatele şi acţionează pozitiv asupra stării fizice şi psihice.

Antrenamente de forţă

Antrenamentele de forţă reprezintă o componentă importantă a unui program de fitness echilibrat, iar beneficiile lor numeroase: creşterea rezistenţei oaselor şi a cartilagiilor, scăderea riscului accidentării, mărirea masei musculare şi îmbunătăţirea calităţii vieţii. Un antrenament pentru creşterea forţei, efectuat corect, combinat cu cel cardiovascular şi cel pentru flexibilitate, oferă avantajele unui program de fitness complet.

Antrenament personal

ARS NOVA dispune de cei mai talentaţi şi experimentaţi antrenori personali care te pot ajuta să începi sau să avansezi în pregătirea ta fizică. Antrenorii noştri se vor asigura să profiţi din plin de timpul pe care îl aloci antrenamentului, oferindu-ţi sfaturi şi asistenţă, începând de la nutriţie şi dietă până la conceperea unui program individual de antrenament.
Şi, cel mai important, antrenorul te monitorizează, pe parcursul intregii sesiuni de antrenament, pentru a se asigura că efectuezi corect exerciţiile şi pentru a te motiva să îţi depăşeşti limitele – totul pentru rezultate uimitoare.

Sauna

ARS NOVA poate fi refugiul din calea stresului zilnic. Este locul ideal în care poţi veni să te relaxezi şi să îţi reîncarci bateriile. La ARS NOVA ai la dispoziţie atât saună umedă cât şi uscată.

Recepţie şi vestiare

Recepţia dispune de bar proteic care satisface toate dorinţele clienţilor noştrii. Vestiarele noastre sunt dotate cu dulapuri individuale, duşuri, uscătoare de păr.


All Classes
Aerial Stretching
Karate
Fitball&BOSU
Power Body
X-Circuit
Gym Bar
Aqua Fitness
Gimnastica M.S.C.
Balet & Gimnastica
Zumba initiere & Hula Hop
Masterstretch
Fitball
Zumba
Zumbatomic
Kangoo Jumps Power
Kangoo Jumps Basic
Kangoo Jumps
Lady Fit
Power Pumps
Pilates
Tae-Bo
Bosu&Power Abs
Step
Kangoo Jumps Choreography
Aero Fit
Aerobic
Gimnastică pt. gravide
TRX


Fă parte din Echipa ARS NOVA!

ARS NOVA oferă posibilitatea profesioniştilor să aplice, print-un CV, pentru a ocupa posturi de:

- Profesor/Instructor/Instructoare de gimnastică aerobică: studii de specialitate, pentru clase de aerobic, step, tae bo, etc.

- Profesor/Coregraf specializare balet: studii de specialitate

- Recepţioneră/recepţioner sală de sport

Centru Fitness FIT4U

Centru Fitness FIT4U

Cel mai nou şi cel mai modern fitness club din Oradea.
Clubul Sportiv FIT4U a fost înfiinţat special pentru cei ce vor să ducă o viaţă sănătoasă.
Sălile sunt dotate la cele mai înalte standarde cu aparate profesionale FREEMOTION.

Alege un stil sănătos de viaţă, alege FIT4U, alege sănătate pentru trup şi suflet!

Deoarece confortul clienţilor noştri este un lucru important, vă punem la dispoziţie următoarele:
Bar sportiv
Duşuri
Vestiare fete/băieţi
Durata şedinţei – nelimitată
Ambianţă relaxantă
Personal calificat
Consultanţă

Luni - Vineri 7:00 - 22:00
Sâmbătă 9:00 - 20:00

Centrul de Artă Culinară Oradea

Centrul de Artă Culinară Oradea

Centrul de Artă Culinară Oradea şi-a deschis porţile pe str Nufărului nr 128 şi împreună cu Chef Tiberius organizează cursuri de gătit intensiv.

Chef Tiberius Szappanos a urmat şcoala de management culinar în Szalzburg-Austria, unde a deprins genul de servire fine-dining, are o experienţă vastă în gastronomia din întreaga lume: Londra, Budapesta, Viena, Limassol, Koln, Amsterdam, Istambul sau Tbilisi.

Chef Tiberius este adeptul mâncărurilor cât mai simple şi mai naturale, aşa că poate fi un exemplu bun pentru tine. Dacă vrei sa slabesti, renunţă la prăjeli şi la mesele neregulate.

Învaţă să găteşti reţete simple, rapide şi extrem de sănătoase

Cursuri de gătit pentru gospodine, amatori şi pasionaţi de gastronomie
Pentru pasionaţi, amatori, cunoscători sau doar admiratori ai gastronomiei, cursurile culinare îndeamnă la clipe de bine. Chef Tiberius este creatorul fiecărei experienţe gourmet ce dezvăluie tehnicile şi trucurile bucătăriei profesionale. La fiecare curs veţi dobândi tehnici clasice, tehnici moderne şi trucuri de profesionist iar toate meniurile reproduse sunt sezonale si folosesc ingrediente locale şi proaspete.

Cursuri de gătit pentru copii
Cursurile de gătit pentru copii şi simpla implicare a lor in secretele gătitului în bucătăria familiei aduc o mulţime de contribuţii în dezvoltarea lor. Este un mod de a fi creativ, inspiră curiozitatea şi gândirea copiilor, sunt distractive şi, totodată, îi ajută foarte mult pe copii sa înveţe.
Chef Tiberius îi va învaţă cum este pregătită mâncarea şi cum contribuie aceasta la sănătatea lor.

Culinary Team (COOKING) Building pentru firme si corporaţii
Fie pentru că simţi că departamentul tău merită o recompensă pentru un obiectiv atins sau pentru că pur şi simplu simţiţi nevoia de a vă cunoaşte mai bine, cursurile lui Chef Tiberius sunt un instrument eficient, imediat şi bine organizat la care să apelezi când echipa ta dă în clocot!

Consultant Nutriţie Lioara

Consultant Nutriţie Lioara

Lioara are toată energia necesară pentru a fi cel mai cunoscut nutriţionist din Oradea.
Este pe cât de tânără, pe atât de dedicată muncii ei. Şi asta, pentru că iubeşte ceea ce face, iubeşte munca ei cu cei pe care îi consiliază şi obţine cele mai bune rezultate.

Este o persoană extreme de ambiţioasă şi chiar dacă a avut norocul să se nască într-o familie minunată pe care o iubeşte, familie care i-ar fi putut oferi tot confortul necesar unei vieţi comode, a ales varianta “grea”, dar plină de împliniri şi satisfacţii.

Munceşte de la 16 ani. În timp ce a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice de la Oradea, şi-a descoperit preocupările înspre partea de întreţinere corporală.
A urmat un curs de Instructor Fitness şi Aerobic şi apoi 4 ani de experienţă la două dintre cele mai renumite săli din Oradea: GYM MAR STRONG şi NRG.
În anul 2013 a ales Bucureştiul pentru a se specializa ca Tehnician Nutriţionist la Masterclass.

A finalizat cu success acest curs şi de doi ani face cu maxim succes aceasta muncă pe care o adoră. A avut în doi ani mai mulţi de 500 de pacienţi, cu rezultate foarte bune.

În prezent colaborează cu numeroase săli de fitness, restaurante, cofetării, cafenele şi magazine naturiste ca şi consultant.
A elaborat meniuri hipocalorice care se regăsesc în restaurantele din Oradea: Taverna, Tranzit şi Impero, dar şi un meniu de Smoothies by Lioara care se găsesc în
meniul cafenelei Ristretto. Are o colaborare permanentă cu locaţia “Din Grădina” şi cu cofetăria “Sweet Magnolia”.

Anul acesta a iniţiat un eveniment care se doreşte să devină cu tradiţie în Oradea: Caravana Sănătăţii.
Şi tot in acest an a început o colaborare cu Forever Living Products, în calitate de speaker şi consultant în nutriţie.

Cea mai importantă colaborare de până acum este cea cu Camelia Sucu pe programul ICONIC DETOX.
Camelia a ales-o în acest an, pe Lioara pentru a-şi face cunoscută gama de meniuri de detoxificare în Vestul ţării.

Pentru că este în permanent contact cu tot ce înseamnă evoluţia domeniului nutritie şi modelare corporală, Lioara se pregăteşte să urmeze un Master de Nutriţie
la cea mai bună Universitate din ţara, Universitatea Babeş Bolyai.

Cosmo Beauty School

Cosmo Beauty School

Cosmo Beauty School s-a nascut din dorinta de a oferi servicii complete de invatamant, de inalta calitate in domenii beauty. Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala de Calificari, aflata in subordinea Ministerului Educatiei Nationale, precum si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si a Persoanelor Varstnice.
Scoala ofera cursuri de calificare si perfectionare, precum si seminarii/workshopuri in domeniile:

coafor stilist
coafor
cosmetica
manichiura si pedichiura
machiaj
stilist protezist unghii

Get Fit Lotus

Get Fit Lotus

The Best Gym in Town!

La Get Fit Lotus prioritatea noastră este să îţi oferim servicii profesionale de calitate, accesibile ca preţ într-un mediu plăcut şi cel mai important: antrenamente eficiente pentru a vă atinge scopul.
Aici Visul tău poate deveni realitate, alături de antrenorul tău personal!

Get Fit Lotus a fost conceput pentru a promova un stil de viaţă sănătos şi îmbunătăţirea performanţelor sportive pentru toate vârstele.
Vă oferim o gamă largă de echipamente pentru a satisface nevoile dvs. Se poate practica atât Fitness-ul de întreţinere cât şi culturismul de performanţă sala punând la dispoziţia clienţilor peste 100 de aparate mărcile: HAMMER STRENGTH şi LIFE FITNESS.
Într-un spaţiu de 1200 MP, dispus 2 niveluri, servicii personalizate sau lecţii în grup.
Personalul nostru este instruit pentru a vă ajuta să vă atingeţi scopul oricare ar fi acesta: pierdere în greutate, tonifiere, îmbunătăţirea condiţiei fizice, dezvoltarea musculaturii sau a flexibilităţii, consiliere în nutriţie.

Squash : Vă punem la dispoziţie singurul teren de Squash din oraş!
Spinning cu antrenor personal!

Deasemenea vă oferim o gamă largă de suplimente şi Proteine la cele mai bune preţuri!

Vă oferim o varietate de pachete de membru, destinate să satisfacă orice tip de antrenament:

- Pachete pentru Studenţi
- Abonamente lunare, trimestriale şi anuale
- Antrenamente ocazionale

Cabinetul de Remodelare Corporală vă oferă:

Împachetări cu parargil în tunelul cu infraroşu
Tratamentele de slăbit cu Exudation Cream
Masaje terapeutice şi de relaxare

Oricare ar fi scopul tău Get Fit Lotus este pentru tine!

Membru sau nu toată lumea este bine venită!

Gossip Nail Studio

Gossip Nail Studio

Gossip Nail Studio îşi propune să furnizeze cele mai noi tratamente de înfrumuseţare cu produse profesionale, recunoscute pe plan international.

Brandurile partenere Gossip sunt Magnetic, CND Shellac, MINX Nails, Orly,Alessandro.

Serviciile oferite sunt diversificate, de la manichiura, manichiura SPA, pedichiura, pedichiura SPA până la construcţii de unghii, gel pentru pedichiura, ojat permanent si nail art.

Salonul dispune de sase mese de manichiura si două posturi de pedichiura. Experienţa wellness oferită de Gossip este completă prin scaune dotate cu masaj si hidromasaj. Iar pentru o evadare completa din stresul cotidian fiecare clientă va beneficia de căsti si muzică de relaxare.

Gossip oferă nu doar un serviciu, ci o experienţă wellness. Fiecare client al studioului beneficiază de consultanţă în alegere procedurii de beauty şi de o cească aromată cu ceai organic Pukka.

Oferta Gossip Studio constă intr-o experienţă wellness completă.

Heredeu Gold Gym

Heredeu Gold Gym

Centrul de Fitness HEREDEU GOLD GYM este cel mai recent si mai ambitios proiect in domeniul fitness-lui. Defineste noi standarde de calitate, eficienta si confort in domeniul sportului, putand sa satisfaca cele mai pretentioase asteptari, la un buget rezonabil. Punem la dispozitia clientilor un set de servicii foarte diversificat, care se adreseaza atat persoanelor care vin doar pentru intretinere sau pentru a-şi ameliora unele probleme de sanatate, cat şi sportivilor care vor sa faca performanta: Fitness, Culturism, Cardio, Pilates, Zumba, Body Toning, Step Aerobic, Kick Box Aerobic, Dance and Toning, Body Pump, Tae Bo, Fit Balet, Cycling, antrenamente pentru copii: Fit Kid si Balet Initiere. Centrul este dotat cu Bar Proteic, Sauna in fiecare vestiar, Solar ultraperformant Australian Gold , Masaj , Camera de joaca pentru copi. Aparatura de fitness si culturism este profesionala adusa din SUA, furnizata de firma Mens Mentis si atent aleasa de administratorul centrului Remus Heredeu care are 14 ani de experienta în domeniu, practicant al culturismului competitional, multiplu campion si medaliat pe plan national.

Pe langa latura estetica determinata de practicarea sportului, intelegem si implicatiile psihologice, sociale şi curative sau de mentinere a sanatatii si dorim sa-i initiem pe oameni in arta de trai armonios prin sport, astfel incat acestia sa fie mai echilibrati, mai sanatosi si mai frumosi. Va asteptam cu drag!

Programul de functionare:
Luni - Vineri 06:00 - 22:00
Sâmbătă 08:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 18:00

Opel West Oradea

Opel West Oradea

OPEL WEST este dealer oficial pentru marca Opel şi reparator autorizat AUTOMEISTER pentru toate mărcile. Orice buget ai avea, la OK SECONDHAND sigur gasesti masina rulata potrivita.
Profesionalismul echipei şi calitatea serviciilor oferite clienţilor ne-au câştigat de-a lungul anilor o reputaţie de excepţie în piaţă.
Continuăm să cerem mult de la noi înşine. Investim în oameni şi în certificarea sistemului de calitate. Ne dezvoltăm agresiv, dar nu fără acoperire. Totul pentru satisfacţia clienţilor şi partenerilor noştri!

Salon Geisha Profesional Estetic

Salon Geisha Profesional Estetic

Salonul Geisha Profesional Estetic şi-a început activitatea în anul 2008.
Este un loc în care te vei elibera de stres şi te vei încărca cu energie.
Salonul nostru este deosebit datorită oamenilor ce alcătuiesc echipa sa, care pun suflet în munca lor pentru a vă face viaţa mai frumoasă.
Noi punem accent şi pe frumuseţe dar şi pe calitate.
Lucrăm cu produse profesionale dar şi cu produse de lux.
La salonul Geisha Profesional Estetic puteţi beneficia de:
-cosmetică
-tatuaj cosmetic
-coafură/frizerie
-manichiură-pedichiură
-masaj
Din echipa noastră fac parte:
-Dull Krizstina: cosmetică-tatuaj cosmetic
-Fenesi Aranka: cosmetică
-Demian Florina: hairstylist
-Biro Alexandru: hairstylist
-Simko Csanad: hairstylist
-Juhos Csaba: stilist protezist (unghii tehnice)
-Cartis Diana: stilist protezist (unghii tehnice)
-Decsei Denisa: stilist protezist (unghii tehnice)
-Banyay Zsoka: manichiură - unghii tehnice şi pedichiură
-Botos Natalia: masaj de relaxare şi anticelulitic
-Foit Cristina: make-up artist
Vă aşteptăm cu drag într-un ambient plăcut şi relaxant unde veţi uita de orice grijă.

Simply by Sanda Ianosdan

Simply by Sanda Ianosdan

Hair-stylistul Sanda Ianosdan lucrează cu produse profesionale de îngrijire a părului din gama CHI, unul dintre cele mai apreciate branduri americane din lume şi, pe lângă frizurile în vogă se axează şi pe coafuri inedite. "Lucrez în primul rând în funcţie de fizionomia clientului, încercând să repar micile minusuri", spune ea.

În lista de servicii se regăsesc şi extensiile (cusute, clip-on ori cu micro-ring), tratamentele pentru creşterea părului precum şi mezoterapia, un tratament recomandat în special pentru persoanele care au probleme cu căderea părului.

Cum sănătatea părului este cea mai importantă, la Salonul SIMPLY by Sanda Ianosdan hair-stylista foloseşte doar uscător şi placă de păr cu infraroşu care nu distrug firul. Mai multe detalii şi programări, la numărul de telefon 0745.768.720

Sanda vine în întâmpinarea clientelor cu o colecţie superbă de rochii de mirese Perfect For You! Imaginează-ţi nunta ta de vis în rochia Diva din colecţia Perfect For You! Cumpărând rochia de mireasă de la salonul Simply by Sanda Ianosdan primiţi cadou coafură de mireasă realizată de Sanda şi machiajul oferit de Cătălina Popa Colecţia Perfect For You vă aşteaptă la Salonul Simply by Sanda de pe strada Iuliu Maniu nr.52

The Beauty Corner

The Beauty Corner

Echipa care deja a prins contur a facut ca totul sa fie mult mai usor, sa putem sa venim cu o paleta de servicii complete. Fiecare membru specialist pe domeniul lui si a acumulat de-a lungul timpului o experienta bogata, precum si numeroase participari la seminarii si cursuri. Astfel, putem sa va oferim servicii de calitate pe toate domeniile: frizerie, barbering, hairstyling etc. Lucram cu produse profesionale, chiar si game organice. Iar in timp ce va rasfatati in zona de coafor si frizerie, puteti sa va relaxati si mai mult in scafele noastre cu functia de masaj incorporata.

TOPSOUND

TOPSOUND

TOPSOUND - SCENĂ SUNET LUMINI VIDEO 

Închiriere echipamente, scenă, sunet, lumini și video cu experiență de peste 15 ani în producția de evenimente.
Echipa profesionistă este pregătită să depășească așteptările clienților săi. Oferta noastră cuprinde servicii complete pentru realizarea unei game variate de evenimente publice de la conferințe, lansări, inaugurări, spectacole până la concerte live și turnee. 
Experiența acumulată, dotarea tehnică de excepție și logistica asigură succesul evenimentului dumneavoastră.