Deschidere Sezon Moto 2021, Oradea

Deschidere Sezon Moto 2021, Oradea

In data de 17.04.2021 a avut loc deschiderea sezonului moto 2021. Evenimentul a avut loc in parcarea  BMW Grup West Premium Oradea.

Crosul Cetatii 2019

Crosul Cetatii 2019

Crosul Cetătii este un concurs de alergare pentru amatori, organizat de ACS Xterra Sport Bihor. În funcție de pregătirea lor, concurenții pot alege din două trasee: unul scurt de 3,3 km, numit “Mini” și altul de 10 km, numit “Cross”.

Oradea bate recordul!

Oradea bate recordul!

Oradea bate recordul mondial la Kangoo Jumps! Peste 1500 de persoane s-au adunat in Piata Unirii pentru a participa la mai mai mare ora de Kangoo Jumps din lume.

Alearga cu Gojdu!

Alearga cu Gojdu!

Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea sărbătoreşte in aceste zile 100 de ani de existenţă.

Colosseum Tournament XV

Colosseum Tournament XV

Luptatorii oradeni, Adrian Maxim și Alexandru Lungu au reușit să câștige meciurile din cadrul Colosseum Tournament XV, care s-a desfășurat duminică seara la Arena Antonio Alexe, Oradea.

Dynamic Games

Dynamic Games

DYNAMIC GAMES este o competiție de cross training, masculin și feminin, care promite să îți testeze abilitățile și limitele fizice.

Scopul competiției este de a mobiliza și motiva persoanele pasionate de sport să se întreacă și să-și demonstreze nivelul de forță în regim de rezistență în circuite care includ exerciții precum: genuflexiuni, fandări, tracțiuni, flotări etc.

Oradea City Running Day- 2019

Oradea City Running Day- 2019

In dimineata de duminica, Podul Sf. Ladislau a fost invadat de alergatori, atat amatori cat si profesionisti. La eveniment au participat aproximativ 1000 de persoane de toate varstele care au concurat pentru obtinerea celor mai bune locuri. 

Oradea Night Run 2019

Oradea Night Run 2019

Peste 360 de sportivi au participat la Carrefour Oradea Night Run - Semimaraton de noapte, sambata, 24 august 2019.

Tour of Bihor 2019

Tour of Bihor 2019

Turul Ciclist al Bihorului este un eveniment inclus în calendarul competițional european al Uniunii Cicliste Internaționale și se mândrește cu faptul că anul acesta a fost încadrat cu o treaptă mai sus față de edițiile precedente, la categoria 2.1

CSM CSU Oradea- Campioana Romaniei 2019

CSM CSU Oradea- Campioana Romaniei 2019

CSM CSU Oradea şi-a apărat titlul de campioană şi este singura echipă din România, alături de fosta CSU Asesoft Ploieşti, care reuşeşte să câştige două titluri consecutive.

Swimathon Oradea 2019

Swimathon Oradea 2019

Datorită mobilizării comunității bihorene, s-au strâns peste 285.000 lei în bani şi produse din sponsorizări ale companiilor şi din donaţii individuale pentru cele 26 de cauze care caută să schimbe la faţă în bine lumea bihoreană.

Arobs X-Man Romania 2019

Arobs X-Man Romania 2019

Arobs X-Man România 2019 – Ediție aniversară de 10 ani.

X-Man Junior 2019

X-Man Junior 2019

X-Man Romania Junior 2019 - Duathlon pentru copii - Ediția 1-a

AquaZumba la Apollo-Felix

AquaZumba la Apollo-Felix

Dans, fitness și distracție în piscine cu Ilaria Team!

Concursul Memorial Herman Schier

Concursul Memorial Herman Schier

CSM Oradea și Crișul Oradea, în parteneriat cu Primăria Oradea, organizează această competiție la care taxa de participare a fiecărui sportiv este de 30 de lei.

Toți concurenții sunt obligați să aibă viza medicală la zi, verificarea acesteia urmând a fi făcută la ședința tehnică, care se va desfășura măine, cu o oră înaintea startului întrecerii.

„Scopul competiţiei îl reprezintă verificarea nivelului de pregătire a sportivilor în vederea participării la campionatele naţionale, probe de barem", informează organizatorii.

Competiția prevede corcursuri pe distanța de 50 de metri, pe 10 culoare, având cronometrare electronică. La final, performerii vor fi recompensați cu medalii și diplome.