Exclusive Party @ Ambasador

Poze realizate in data de 19 Ianuarie, 2018

Exclusiv Party by Ambasador Oradea este un nou concept in domeniul petrecerilor exclusiviste din Oradea. Prima editie a avut loc in luna Octombrie 2017 si a avut un succes fenomenal la fel ca si toate celelalte editii ce au urmat.

In anul 2018 Ambasador Oradea continua sirul de petreceri Exclusiviste iar prima editie din acest an va avea loc in data de 19 Ianuarie cu incepere de la orele 19:00.

Taxa de participare va fi de 50 ron/pers (achitata la intrare) in care vor fi incluse preparate culinare si se va desfasura in superba locatie Ambasador Oradea. Ulterior urmeaza sa comunicam datele in care se vor organiza urmatoarele petreceri.

Echipa Ambasador Oradea are ambitia de a organiza periodic, cele mai exclusiviste petreceri cu invitati de renume si multe alte surprize.

Partea de inceput este dedicata socializarii, urmand ca Dj. si artistii invitati sa transforme atmosfera intr-o petrecere spectaculoasa. Invitatii nostri vor fi intampinati si rasfatati cu produse culinare pregatite de chefii Ambasador iar somelierii, barmanii si ospatarii va vor recomanda si servi cu cele mai bune bauturi.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.

Mai multe informatii, rezervari si detalii puteti obtine la numarul de telefon 0741-222-000
Garantarea rezervarii meselor este pana la ora 20:30