Distracția și relaxarea se îmbină perfect în cel mai mare, nou și modern Aquapark din Transilvania, Complexul Wellness Termal ”Nymphaea” Oradea!
Turismul curativ termal orădean atrage tot mai mulți curioși în fiecare an. Aquapark-ul Nymphaea vine în sprijinul acestora cu 8 bazine interioare, 7 bazine exterioare, amenajări sportive și de agrement, restaurante si baruri, o zona Wellness, o zona Spa si Baie Turceasca.

Fie că sunteți în căutarea unui loc pentru refacere, de încărcare a bateriilor, sau doriți să vă destindeți împreună cu familia, Aquapark-ul Nymphaea este exact ceea ce căutați.

Acesta este dotat cu bazine exterioare, ideale pentru a vă răcori pe timp de vară și bazine interioare, perfecte pentru sezonul rece.

Bazinul cu valuri și toboganele vor fi o încântare pentru cei mici.

Serviciile Spa vă vor face șederea mai relaxantă cu ajutorul saunelor, a băilor turcești cu apă geotermală, cabinelor cu aburi, jacuzzi-urilor, tratamentelor acvatice si a masajelor.

Tot aici, veți putea profita de zone de relaxare și wellness și vă veți putea răsfăța cu tratamente naturiste și de înfrumusețare.

Pentru iubitorii de sport, Aquapark-ul Nymphaea pune la dispozitie terenuri de fotbal, beach-volei si tenis cu piciorul.