Crișul Shopping Center vă este alături din anul 1979. Suntem situați în centrul istoric al orașului, marcând limita dinspre Gara Centrală a pietonalului Orădean. Amplasat la intersecția principalelor căi de acces dinspre și înspre oraș, beneficiază de o piațetă, Mc'Donalds.

La noi găsiți o gamă largă de produse pentru toată familia, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, bijuterii, cosmetice, cadouri, supermarket. Vă mai oferim și un spațiu de joacă pentru copii, restaurant fast-food, cafenea și terasă, pentru a vă face vizita mult mai plăcută! Vă așteptăm cu drag!

La ora actuala avem aproximativ 7000 de vizitatori pe zi, 90 de magazine, scari rulante in ambele sensuri de la subsol la et.IV Va asteptam cu un spatiu cald prietenos, cu oameni care sunt mereu gata sa va ofere un sfat prietenesc si bine documentat. Crisul Center - "Un brand aproape de tine!"

Profil lung
Crisul Center este situat in centrul istoric al orasului, marcand limita dinspre Gara Centrala a pietonalului oradean. Amplasat la intersectia principalelor cai de acces dinspre si inspre oras, beneficiaza de o piateta care va fi transformata intr-un loc de odihna si agrement