Angajatorii din Oradea și Marghita au posibilitatea de a oferi angajaților lor serviciul 7card, mai precis un bonus care le acordă acces la o serie diversificată de activități sportive. Mulți dintre abonații 7card din județ practică cycling, yoga, pilates, fitness, aerobic, acestea din urmă fiind chiar printre activitățile preferate de bihoreni.


    Cu 7card, beneficiarii serviciului au acces permanent în oricare dintre cele 19 centre sportive din rețea, având astfel posibilitatea de a-l alege pe cel aflat în vecinatatea dumnealor.


    În urma unui studiu efectuat asupra activității sportive desfășurate in județul nostru prin intermediul 7card, s-a sesizat ca abonații serviciului au efectuat la nivel colectiv în anul trecut echivalentul a 72.000 de ore de sport, mai precis peste 8 ani de activități sportive desfășurate in centrele partenere. În urma antrenamentelor efectuate, aceștia au ars aproape 36.000.000 de calorii.


    Cu toate că vârsta medie este de 31 de ani, locuitorii din județul nostru nu iau în considerare acest fapt, nefiind un obstacol în practicarea activităților sportive, astfel că cea mai tânără abonata are doar 6 ani și cel mai vârstinc 65.


    Abonații din Oradea, la nivel național, sunt printre cei mai matinali, intervalul orar preferat de aceștia fiind 6:00-11:00 respectiv 17:00-6:00. După numărul de abonați, Oradea se situează pe locul 6, după București, Cluj, Timiș, Iași, Brasov.


    În premiera la Oradea, Compania 7card va participa Vineri, 5 aprilie, in cadrul Tărgului de Cariere, iar vizitatorii standului au posibilitatea de a fi câștigătorii unui abonament 7card, pentru o săptamână.

 

Info Grafic