Totul a inceput din iubirea pentru frumos. Din fascinatia mea pentru tot ceea ce insemna ingrijirea tenului si machiaj. Din ambitia mamei de a realiza ceva diferit. Din dorinta amandurora de a ne combina pasiunile.

The Beauty Corner inseamna pe de o parte visul meu: un salon de frumusete in care sa se simta in largul lor atat femeile, cat si barbatii, un loc in care sa pot sa imi pun in practica pasiunea, in care sa pot sa ma dezvolt frumos alaturi de o echipa la fel de ambitioasa ca mine.

De cealalta parte se afla visul mamei: un boutique cochet de haine si accesorii exclusive pentru ambele sexe. Acest modul este inca in curs de dezvoltare, deoarece – ca de obicei – mama a prioritizat dorintele mele.

Deschiderea salonului a avut loc joi, 6 iulie 2017, ziua in care am putut in sfarsit sa imi impartasesc bucuria cu voi toti. Azi e o saptamana de cand lumea a inceput sa ne calce pragul si ma bucur enorm sa vad ca si clientii nostri apreciaza ceea ce noi vrem sa le oferim.

Echipa care deja a prins contur a facut ca totul sa fie mult mai usor, sa putem sa venim cu o paleta de servicii complete. Fiecare membru specialist pe domeniul lui si a acumulat de-a lungul timpului o experienta bogata, precum si numeroase participari la seminarii si cursuri. Astfel, putem sa va oferim servicii de calitate pe toate domeniile: frizerie, barbering, hairstyling etc. Lucram cu produse profesionale, chiar si game organice. Iar in timp ce va rasfatati in zona de coafor si frizerie, puteti sa va relaxati si mai mult in scafele noastre cu functia de masaj incorporata.

Si partea de manichiura-pedichiura beneficiaza de cele mai moderne dotari, impreuna cu un personal extrem de bine pregatit si atent la nevoile clientilor.

In zona de masaj, va propunem sa va desprindeti de grijile cotidiene si sa intrati intr-o stare de relaxare 100%. Design-ul Zen, muzica ambientala si, bineinteles, miscarile strategice ale terapeutilor nostri va vor face sa uitati de probleme si sa va destindeti complet.

Serviciile de cosmetica medicala includ si tratamentele efectuate cu ajutorul aparatelor hi-tech. Am investit la acest capitol pentru a va putea ajuta sa obtineti un ten perfect, echilibrat, cu un pH ideal si lipsit de imperfectiuni. Cu ocazia evenimentelor speciale sau pur si simplu cand simtiti nevoia unei schimbari, va invitam la o sesiune de machiaj profesional, menita sa va scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi.  

Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul si sa faceti parte si voi din visul nostru devenit realitate!


THE BEAUTY CORNER

B-DUL DIMITRIE CANTEMIR NR.41

TEL: 0745.815.216

Galerie Local "The Beauty Corner"