carscenter.ro
BIHON
jobs4hotels
sala-de-evenimente-master-oradea
Tabere Arieseni
WEST ALPINE
beauty Secrets Oradea
LukaTravel.ro


Transmec Group

Transmec Group din Oradea va ofera servicii de transport international si domestic.


Adresa: DN E60 Km 1 417075 Bors
Telefon: 0359 808 002
Pagina web: http://www.transmecgroup.it/en/news.php#

TREI G

 

 

CASTIGA Bilete la cinema gratis

Intra pe www.oradealife.ro la sectiunea CONCURS, inscrie-te saptamanal si poti castiga unul dintre cele doua bilete la film pentru o persoana, oferite de Cinema Palace! Raspunde corect la intrebare si luni intra pe www.oradealife.ro ca sa afli cine sunt castigatorii saptamanii! Poti vedea GRATUIT oricare dintre filmele aflate in programul Cinema Palace, de luni pana joi, cu exceptia avampremierelor! Consulta regulamentul concursului aici si programul cinematografului pe www.cinemapalace.ro.

Verifică lista câștigătorilor, în fiecare LUNI, aici.

Oradealife.ro si Cofetaria Sweet Mocca iti ofera, de Paste, un tort
gratuit!

Oradealife.ro si Cofetaria Sweet Mocca iti ofera, de Paste, un tort gratuit! Intra aici pentru a te inscrie! Premiul - un tort delicios de 3 kg, pentru o masa de 15 persoane - va fi oferit vineri, 3 aprilie 2015, la ora 12:00. Consulta regulamentul aici!


Acasa Contact Despre noi Parteneri
Riserva Ramada Oradea
BIHOR STIRI
BENVENUTI
TREI G
Vacante de vis -  va punem la dispozitie oferte variate de pachete turistice individuale sau de grup, oferte de ultima ora, circuite tematice (turism de aventura, scufundari, golf, turism cultural, etc.) atat prin propriile programe cat si prin cele ale marilor turoperatori germani: TUI, DERTOUR, MEYER
Integralpromo
Emotions-events.ro
Paintball Bihor Oradea
DURANS